IMDb lista: Deset najgorih filmova svih vremena (VIDEO)

1. Disaster Movie (2008): Parodija na filmove katastrofe, nastala iz pera scenarista poznatog "Mrak filma". Obećali su da će "uništiti sve vaše najdraže filmove", ali su samo uspeli da unište zaradu (film je zaradio svega 14 miliona dolara).

2. The Hottie and the Nottie (2008): Svaki film s Paris Hilton u glavnoj ulozi ne može biti recept za uspeh, a to je i dokazao i ovaj, postavši jedan od najgorih finansijskih promašaja ikad.

3. Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004): Grupa beba koje znaju da komuniciraju kao odrasli ima zadatak da spreči medijskog mogula koji je pronašao način na koji bebe govore. Glumi čak i legendarna Ketlin Tarner.4. Manos: Hands of Fate
(1966): Porodica se izgubi na putu i nabasa na satanistički kult koga vodi opasni Gospodar i njegov sluga Torgo.5. Plegde This!
(2006): Paris Hilton se vratila, ovog puta u ulozi predsednice sestrinstva koja uzima grupu neobičnih brucoškinja "pod svoje".

6. Die Hard Dracula (1998): Moderna priča o vampiru u kojoj zgodni Amerikanac Stiven putuje po Evropi tražeći sreću.

7. Birdemic: Shock and Terror (2010): Jato orlova i lešinara napada grad, a niko ne zna zašto. Poznato?

8. Anne B. Real (2003): Priča o odrastanju mlade reperke, inspirirana "Dnevnikom Ane Frank".

9. From Justin to Kelly (2003): U filmu glumi pevačica Keli Klarkson, a radnja prati konobaricu iz Teksasa i studenta iz Floride koji se zaljube kroz zajedničku strast prema muzici.10. Going Overboard
(1989): Mladi komičar u usponu se zapošljava na kruzeru gde se nada da će ga primetiti i da će tako uspeti u svetu komedije.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.