PayPal u Srbiji: Konstantno tražimo uzbudljiva tržišta!

Kako se navodi u saopštenju, PayPal je vodeći globalni servis za plaćanje na Internetu koji omogućava potrošačima da kupe svoje omiljene brendove i proizvode lako i bezbedno, bez otkrivanja ličnih i finansijksih podataka, već koristeći samo svoju adresu e-pošte.

- Srećni smo što možemo da ponudimo srpskim potrošačima lako i jednostavno rešenje za kupovinu putem Interneta. Ovo je naš globalni zadatak i današnje omogućavanje servisa je nastavak naše predanosti da uvedemo PayPal usluge u Balkanskom regionu - objašnjava Damien Perija, Regionalni menadžer za Centralnu i Istočnu Evropu.

- PayPal konstantno traži nova i uzbudljiva tržišta za širenje svog poslovanja. Vrlo smo uzbuđeni što vidimo navijanje i podršku zajednica širom sveta i uveravamo vas da činimo sve napore kako bi se to desilo.

PayPal pomaže i globalnu e-trgovinu, od malih specijalizovanih butika do vodećih online komapnija kao što je eBay.
Šta ovo znači za potrošače u Srbiji? Od danas, oni će moći virtuelno da kupe gotovo svaki brend ili servis koji prima PayPal. Od modnih detalja iz Italije i Francuske do bele tehnike iz Sjedinjenih Američkih Država ili Azije. Osim fizičkih proizvoda PayPal takođe omogućava kupovinu digitalnih proizvoda, uključujući muziku, filmove, igrice i putovanja.

Lansiranje servisa u Srbiji dolazi uz velike rastuće trendove Internet korišćenja i e-trgovine i uz rastući apetit za e-šoping potrošača u Srbiji: jedno Gemius istraživanje koje je citirao IAB Europe pokazuje da je 41.57% Internet korisnika u Srbiji kupovalo na Internetu u 2012. godini, a da su najaktivniji kupci imali između 25 i 34 godine.

Od danas je omogućeno plaćanje i slanje novca za fizička lica, a među sledećim uslugama koje će biti omogućena jeste i usluga primanja novca. Ovakvo sistematsko omogućavanje usluga je standardna praksa PayPal-a na gotovo svim novim tržištima i na taj način kompanija održava već poznati kvalitet i bezbednost servisa.

Kako biste otvorili PayPal nalog, potrebno je samo da imate adresu e-pošte. Izvor finansiranja vašeg naloga može biti Visa ili MasterCard kreditna ili debitna kartica ili instant transferom sa vašeg bankovnog računa.

Proces prijavljivanja traje samo par minuta. Sa PayPal-om, kupci ne moraju da prekucavaju ili prepisuju podatke o kupcu i njihovom računu, adrese slanja ili transakcije više puta - procedura plaćanja svedena je na svega nekoliko klikova. Možete saznati više na www.paypal.com.

Izvor: B92

Pogledajte još