RAT U VELIKOM BRATU: Aristokratija protiv uličara (FOTO)

SINDI TRAŽI TATICU: Nekako su svi ukućani jedni drugima rekli šta misle i pokušali su da raščiste svoje odnose. Sindi kaže da nije ušla u kuću da gradi popularnost na glupostima i da je sramota svega što se dešava i priznaje da je tu isključivo zbog novca. Tvrdi da je pet puta išla da se izvini i da je pokušala da uspostavi kontakt sa Nevenom.Traži od Topa jer je, kako kaže, dobar čovek da joj uvek kada vidi da se loše ponaša skrene pažnju na to.Topić smatra da je dosta cinična, da to bode oči i da ubuduće pre nego što nešto izgovori ili odreaguje da se seti svog deteta kako bi se smirila jer je ishod njene reakcije samopovredjivanje.

TOPIĆ OPLEO PO UKUĆANIMA:
Top u ispovedaonici priča da mu Vendi zvuči kao pokvarena ploča jer ponavlja jedno te isto Slavko ovo, Slavko ono. Dodaje da ne vidi poentu svega toga ali da zna da je cilj da se Maja izbaci iz takta. Kaže da je i Slavko malo naivan u toj priči. Takođe, smeta mu što Željko i Žarko otvoreno pričaju o njihovoj strategiji. Jedan je mačo i juri ribe a drugi se druži sa njima i kada dođu u sukob sa nekim oni kidišu kao vukovi. Kaže da je Aneta dobra duša ali je povodljiva i šta god izjave oni sa kojima se druži, ona se "prima" i ne vidi da je žrtva dobre manipulacije. Zaključuje da je promenio mišljenje oko nominacija i da sada ne bi nominovao Željka i Žarka.

(old_image)

VENDI OBJAVILA RAT SINDI: Vendi kaže da će da promeni kurs kretanja brda prema nekim ukućanima. Prebacuje Soraji što se solidariše sa uličarkom koja Neveni nije ni čestitala rođendan i da uličari neće moći da pobede aristokratiju.

ARISTOKRATIJA PROTIV ULIČARA: Žarko objašnjava da je on bio blizak sa Sindi ali da je rekla neke stvari o Aneti koje su mu zasmetale budući da je okarakterisala makedonsku pevačicu kao nekoga ko je na nižem nivou od nje.Vendi objavljuje da je vreme da se pijuni počiste i da uličari neće dobiti svojih pet minuta u kući. Kaže da je Sindi, od kako je ona ušla, bila propratni element sa kojim ona nije imala potrebu da se bavi ali sada, kada je taj propratni element doveo do nepravde, on mora da bude sklonjen. Tvrdi  da Sindi više neće biti ni ikebana jer će i kao ikebana biti srušena.

(old_image)

PRISTRASNA SORAJA: Soraja je u ispovedaonici, prepričava sukob između Nevene i Sindi. Kaže da su krive i jedna i druga ali da je Nevena preterala i da nije trebalo tako da reaguje. Ipak, slaže se i da je Ivana pogrešila zato što je dirala Nevenu.

DA LI MAJA PERE SVOJE GAĆE:
Maja je tražila da razgovara sa Velikim Bratom, navodi da je čula od Slavka da Vendi priča kako ona ne pere svoj donji veš. Maja tvrdi da to nije istina i da ona redovno pere svoje gaće dok se tušira jer veoma vodi računa o čistoći.

(old_image)


VENDI PROGLAŠAVA NOVU ŽRTVU:
Sindi, Soraja i Slavko su u dnevnoj sobi. Sindi kaže da ima isti problem sa Anetom kao i sa Nevenom a Slavko se nadovezuje ocenom da je Aneta obična budala. Vendi najavljuje da će večeras da bude malo oštrija dok se Sindi odlučuje da sa njom komunicira samo službeno povodom zadatka.

Emotion / M.N

Pogledajte još