Kako da imate dobar seks stojeći!!!

Ne razbijajte glavu zato što vaš seks stojeći ne izgleda filmski jer to je nemoguće. Seks stojeći je pravi izazov jer su potrebne koordinacija, snaga i balans. Ali ako dovedete do do savršenstva svaki pokret, vaš će intimni život biti veoma vruć.

Seks stojeći je najbolji kad su partneri otprilike iste visine. Ako je vaš dečko dosta viši od vas, stanite na stepenicu ili na bilo šta što je čvrsto i stabilno kako biste mogli da se gledate oči u oči. Dok jedno drugome prodirete u pogled u zagrljaju, neka vaš dragi lagano poklekne da bi mogao ući u vas i potom neka se lagano uspravi.

Da biste osetili pravu strast, nagnite se polako unazad da bi njegova trtiča kost pritisne vaš klitoris pri svakom prodiranju. Ako žudite za dubljom penetracijom, pokušajte stajati na jednoj nozi, a drugu zakačite oko bokova vašeg muškarca. Neka vas on pridržava za butinu da biste bili stabilniji. Vi se u ovom položaju nećete moći mnogo da se pomerate, ali on može dodati fine promene u pokrete njišući vas napred-nazad.

Ako ste savitljivi i razgibani stavite nogu za njegov vrat, a ako je muškarac jak - stavite ruke oko njegova vrata, neka vas podigne držeći vas za butine ili stražnjicu i omota vaše noge oko svojih bokova. Poza će biti manje naporna i moći ćete uskladiti svaki pokret ako ste naslonjeni na zid.

Naravno, tu je poza koja se često koristi kada je seks stojeći u pitanju odpozadi - najbolje je nasloniti se na zid ili podupreti se na sto lil stolicu, a penetracija je uvek duboka i muškarci veoma uživaju u ovakvom položaju.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još