Sa Pinto: Ne želim opuštanje i euforičnu atmosferu!

"Ne obećavam ništa sem vrednog rada. Ne želim da se imalo opustimo i da se u okruzenju stvori euforična atmosfera. Moramo sve vreme da budemo racionalni i ozbiljni. Srećan sam kada dođe dobar rezultat i važno je gledati svaku sledeću utakmicu", rekao je Sa Pinto novinarima u Beogradu.

Zvezda će u 23. kolu Super lige dočekati subotički Spartak.

"Spartak ima iskusan tim i moramo ozbiljno da ih poštujemo, jer u suprotnom može da bude opasno. Ako nastavimo onako kao što smo do sada, mogu biti spokojan da ćemo odigrati odlično, boriti se za svaki metar tera i svaku loptu", kazao je Sa Pinto.

Crveno-beli su prvom delu sezone izgubili od Spartaka u Subotici sa 3:0, a trener je istakao da je upoznao vrline i mane protivnika.

"Želimo da dokažemo da je to u Subotici bio loš dan. Protivnici će pokušati da postave defanzivni blok i urade nešto iz kontra napada. Agresivni su, dobro trče svih 90 minuta, ali se nadam da ćemo da nastavimo kao i do sada, sa pobedama", kazao je šef struke Zvezde.

Sa Pinto protiv Spartaka neće moći da računa na povređene Stevana Reljića, Milana Jovanovića i Aleksandra Pantića, a neće igrati ni Luka Milunović zbog žutih kartona, dok će se u ekipu vratiti Luka Milivojević, kome je operisan nos i ako bude igrao protiv Spartaka, nosiće zaštitnu masku na licu.

Trener Zvezde je rekao da u prvom planu treba da bude to što je njegova ekipa pobedila u prethodne tri utakmice, a i ne igra kakva je pružena.

"Sada ne možemo da očekujemo mnogo više, jer smo u procesu stvaranja tima i još usvajamo ideje. Važno je strpljene i moramo da budemo pametni u svakoj utakmici. Ekipa radi i najbolje što može i ja sam zadovoljan. Pokazano je mnogo toga, triput smo pobedili i to treba da bude u prvom planu", rekao je Sa Pintu.

Utakmica između Zvezde i Spartaka igraće sutra u 18.00 na stadionu u Ljutice Bogdana.

Beta

Pogledajte još