Sa Pinto: Zadovoljan sam, ali možemo i bolje!

"Veoma sam zadovoljan svim igračima. Oni u proseku imaju 23 godine i trenutno ne mogu mnogo više da tražim od njih. Mislim da ćemo da se poboljšamo u budućnosti, ambiciozni smo, uvek želimo više i igrači znaju svoje mogućnosti", rekao je Sa Pinto novinarima u Beogradu.

Sa Pinto je kazao da trostruki strelac za Zvezdu, kapiten Nenad Milijaš, može s ovakvom igramo da nastupi u nekim od jačih liga u Evropi.

"Kapiten je bio dobar na poziciji na kojoj je igrao, ima kvalitet, i ako nastavi ovim intezitetom, može da igra u nekom klubu u Španiji ili Engleskoj. Zadovoljan sam njegovom igrom, ali pre svega igrom celog tima", kazao je Sa Pitno.

Trener Zvezde je rekao da je ranije osetio da ekipa može da padne posle primljenog gola i da je spremao svoje igrače za to.

"Fudbal se igra 90. minuta i mora postojati strpljenje. Osetio sam da ekipa može da padne posle primljenog gola i spremao sam ih za to. Spartak je ozbiljna ekipa i stvarao nam je dosta problema", rekao je Sa Pinto.

Napadač crveno-belih Stefan Mihajlović je u petak samoinicijativno napustio trening, dok je Milan Jovanović rano jutros uhapšen, zato što je navodno napao policajca u alkoholisanom stanju.

"Razočarana sam zbog Mihajlovića. Ne mogu da prihvatim to da igrač napusti trening 24 sata pre važnog meča. Ne želim u timu igrača koji u funkciju stavljaju sebe pre ekipe. Slučaj Jovanovića ne mogu da komentarišem, jer nemam sve informacije", rekao je Sa Pinto.

Beta

Pogledajte još