Kako zaraditi milione na YouTube-u? (VIDEO)

Više od 8,2 miliona pratilaca kasnije, „Jenna Marbles“ – kako se zove njena oline ličnost – jedna je od najvećih zvezda YouTubea.

Njeno pravo ime je Džena Mori i živi u milion dolara vrednoj kući u Santa Monici.

Pre nego što će steći više od milijardu pregleda i mnogo Facebook i Twitter fanova, ona je živela u malom stanu u Kembridžu (Masačusets).

Šta je Dženu učinilo tako popularnom?

Njene direktne i zabavne poruke najviše se dopadaju tinejdžerkama u Americi, budući da se bavi stvarima koje su njima interesantne. Tako su neke od tema: „Stvari koje momci ne razumeju“, „O čemu muškarci misle tokom seksa“ i „Kako izgledati lepše“.

Džena sada ima i asistenta i poslovnog menadžera, a njena majka mora da se bavi fan mejlom i prihvata zahteve za prijateljstvo na društvenim mrežama.

Nedavno je dala intervju za New York Times, kao jedna od najbogatijih YouTube ličnosti, ali nije želela da otkrije koliko zarađuje. „Zarađujem više nego što će mi ikada trebati“, rekla je kratko, a stručnjaci procenjuju da od oglasa verovatno dobija sume od šest cifara.

S druge strane, u leto 2010. krpila je kraj s krajem radeći kao konobarica, blogerka, go-go igračica u noćnim klubovima i na recepciji solarijum salona, uprkos tome što ima diplomu sportskog psihologa.

Osim što snima razne šaljive tutorijale, počela je i da imitira poznate poput Lejdi Gage, Niki Minaj i Džastina Bibera.

Ovo je video od kog je sve počelo

(Izvor: B92 )

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.