Oštar sukob Nevene i Uroša u emisiji VB magazin

Gostujući u emisiji Marijane Mićić, Uroš je izjavio da je devojku koja ga čeka izmislio da bi se „otarasio Ave“ kao i da je sve što se među njima dešavalo ona smislila kao taktiku za pobedu na osnovu svog iskustva u „Survajveru“.

Sasvim je jasno da neslavni stanar kuće Velikog brata u proteklih sedam dana ništa nije naučio. A imao je priliku da sagleda situaciju i shvati šta mu je televizijska publika najviše zamerila. Naprotiv, on se i dalje drži fraze da je sve to samo šou a sada je krivicu za dešavanja u kući potpuno svalio na žene. Takođe, negirao je da je bilo seksa između Ave i njega. U dijalogu sa publikom u studiju izjavio je da Ava nema nikakve emocije i da je sve u njenom slučaju taktika za pobedu. Zbog toga tako lako prelazi sa muškarca na muškarca.

Nevenu Milićević publika VB magazina pozdravila je sa oduševljenjem. Manekenka je izjavila da u životu ne reševa stvari batinama ali da više nije bilo šanse da iskukira provokacije Ivane Stamenković Sindi. Gledajući Velikog brata iz svoje kuće, Nevena se ponovo uverila koliko je Sindi bespredmetna ličnost i da je ona prva prešla fizičku granicu. „Da li je trebalo da joj dozvolim da mi skine gaće?“, pitala je Nevena Milićević podsećajući sve prisutne da je Sindi prva prekršila pravilo o fizičkom kontaktu štipajući je za butine.

Takođe, rešena je i misterija o dečku kojeg su navodno delile. Prema Neveninim rečima mladić s kojim se Sindi jedno vreme zabavljala bio je zaljubljen u nju i to, do te mere opsesivno, da je porodica morala da joj pomogne da ga se otrese.

U studiju je umalo došlo do oštrog sukoba između Nevene i Uroša koji se ni u kući nisu dobro slagali. Uroš je zamerio dojučerašnjoj cimerki da nije u redu da priča o Sindi koja nije prisutna i da je mogla da se suzdrži od tuče kada su već muškarci uspevali u tome.

M.N

Pogledajte još