NE MOŽE DA TRPI PRITISAK: Milan Jovanović traži raskid ugovora

Iako trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto želi da razgovara s Milanom Jovanovićem pre donošenja konačne odluke o njegovom statusu, iskusni štoper posle novog incidenta i policijskog privođenja, želi da ode iz kluba.

"Razgovarao sam s Mrvom i rekao mi je da je doneo odluku, da hoće raskid ugovora jer više ne može da trpi pritisak. Nije negirao krivicu, ali smatra se u medijima vodi hajka protiv njega. Jovanović ne želi da se više narušava ugled Zvezde i njegove porodice i hoće ovo konačno da reši" istakao je sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović.

On je i napomenuo da će protiv crnogorskog reprezentativca biti pokrenut disciplinski postupak u klubu.

Ovo je Jovanoviću bar treći ispad takve vrste, jer je sredinom prethodne polusezone u pijanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću, a zatim je na pripremama u Antaliji, takođe u alkoholisanom stanju, ušao u fizički sukob sa konobarima hotela u Antaliji, nakon čega i je odstranjen iz ekipe zbog grubog kršenja klupske discipline.

Pominjalo se tada da će klub na svaki način pomoći Jovanoviću da prevaziđe krizu, čak je novi trener Sa Pinto rekao i da kod njega svi kreću od nule, ali je najnovijim incidentom crnogorski reprezentativac najverovatnije i završio karijeru u Crvenoj zvezdi.

Izvor: redstarbelgrade.info

Pogledajte još