Kuguarke nikada nisu bile aktuelnije

Kuguarke su nova vrsta žena koje su jake, seksi i starije od svojih partnera. Najpoznatija među njima je Demi Mur, koja je bila u braku sa 15 godina mlađim Eštonom Kučerom.

Helen Mekrori, koja je glumila u filmovima "Hari Poter" i "Skajfol" veruje da uprkos tome što su kuguarke zavladale svetom, konzervativna shvatanja ljudi se ne menjaju tako lako. Ona je napomenula da niko neće podići obrvu kada prođu stariji muškarac i mlađa žena, dok je u suprotnom to veoma šokantan prizor za javnost.

"Sve više i više žena započinje vezu sa mlađim muškarcem. One se više ne osećaju neprijatno ako ispolje seksualnost sa 50, kao što su se mnoge stidele šezdesetih godina", rekla je ona.

Inače, Anđelina Džoli je baš ovih dana na udaru tabloida pošto je uslikana sa sedama u kosi nakon čega su krenule rasprave da li je ona i dalje seksi. Stav kao što je ovaj duboko povređuje Mekrorijevu koja smatra da je to "izraziti seksizam" prema ženama, posebno onim koje odbijaju da pokriju svoje godine i žele da budu sa mlađim muškarcem.

Da ne kaskamo za svetom kada su ljubavni trendovi u pitanju govore i naše poznate kuguarke - Goca Tržan, Vesna Zmijanac, Jelena Tinska.

(Izvor: B92 )

Pogledajte još