Smršala 107 kilograma i pokazala svima koji su joj život pretvorili u pakao

Ema Barton, koja sada ima 22 godine, svoj tinejdž-period nije baš proživela poput svojih vršnjaka. Možda baš zbog istih tih vršnjaka koji su je ponižavali i vređali zato što je imala 170 kilograma.

Kako Ema priča za "The Daily Mail", najteže joj je bilo dok je išla u školu, jer su svi bili nemilosrdni. Tada je bila primorana da šije školsku uniformu. Ali, danas je Ema pobedila gojaznost i lakša je čak 107 kilograma.

- Od svoje 10. godine bila sam užasno zlostavljana. To je trajalo tokom cele srednje škole. Svi su me zadirkivali, a imali su i zvali su me The Burtonator jer su mislili da sam građena kao Terminator - kaže Ema za "The Daily Mail".

- Kada danas sretnem neke od devojaka koje su od mog života napravile pakao, jednostavno prođu pored mene jer ne mogu da me prepoznaju. Ali, najbolji osećaj na svetu je kada im ja priđem i pozdravim se. Šok i neverica na njihovom licu čine me toliko zadovoljnom - kaže Ema kojoj se život promenio kada je postala majka, jer je tada i odlučila da smrša zbog dece.

Kako priča, u početku joj je bilo teško, jer nije imala motivaciju, ali se potom uključila u "Kembridžov plan za mršavljenje" i uz pomoć supa i šejkova kilogrami su polako počeli da se tope. Danas je ona druga osoba...

Bravo Ema!

Pogledajte još