FSS zadovoljan radom Siniše Mihajlovića

"Jednoglasno je data podrška selektoru Mihajloviću do završetka kvalifikacija. Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dela predstavljenog selektorskog programa, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije. Očekuje se detaljna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice reprezentacije, tako i na završetku ciklusa", saopštio je FSS na zvaničnom sajtu i dodao da će izveštaje predavati i članovi Stručnog staba.

Zakljuceno je i da su očekivanja na takmičarskom planu bila veća, iako, kako stoji u saopštenju. "sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ".

"Zaključeno je i da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera, pre svega na utakmicama mlađih kategorija, kao i da se napravi lista njihovog zastupništva kod igrača članova nacionalnih timova. Od članova Stručnog odbora zahtevaće se da Izvršnom odboru predlažu po trojicu kandidata za popunjavanje mesta selektora mlađih kategorija", dodaje se u saopštenju FSS.

Na sastanku u nacionalnoj Kući fudbala u Staroj Pazovi odlučeno je da se donira 500.000 dinara dvogodišnjoj Ljubici Adamić za operaciju presađivanja srca, a nekadašnjem igraču Srđanu Šakotiću, koji je doživeo tešku povredu u saobraćajnoj nesreći, pruži pomoć u iznosu od 100.000 dinara.

FSS se uključio i u akciju povratka spomenika Milutinu Ivkoviću Milutincu, nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje, iznosom od 70.000 dinara. Potvrđeno je da će finalna utakmica Kupa Srbije biti odigrana 8. maja na stadionu Partizana u Beogradu.

(Tanjug)

Pogledajte još