Trudnica ubila svoje troje dece i izvršila samoubistvo

Nekoliko sati pre nego što je ubila svoje troje dece i izvršila samoubistvo, 23-godišnja Fiona ostavila je poruku na Fejsbuku u kojoj je rekla kako je muž i otac njene dece ostavio zbog druge žene, ali i fotografije svoje dece ispod kojih je napisala “Mama će uvek da vas voli i nikad vas neće napustiti”.

Nakon što je oko 20.00 sati uveče policija pronašla Fionino telo na pločniku ispred javnog parkinga, poslali su patrolu u njen dom koja je tamo pronašla tela dece, trogodišnju Levin, dvogodišnjeg Adija i 11-mesečnog Kajdena.

Na svojoj Fejsbuk stranici Fiona postavila je poruku svom mužu Kregu Meklelandu u kojoj je rekla da “ga je uvek volela i da nikad nije odustala od njega, a da je on samo povređivao, kao i da su ga njihova deca volela kao Boga”.

Takođe je napisala da je trebala da se porodi 10. juna i da je htela da se beba zove Evali.

Komšije i prijatelji, koji celu noć ispred kuće u kojoj je Fiona živela sa svojom decom ostavljaju cveće i plišane igrače, imaju samo reči hvale za nju. Kako kažu, bila je vesela, druželjubiva, opuštena i nije izgledala kao neko ko bi mogao da uradi nešto ovako. Ali kažu da je poslednjih mesec dana bila depresivna zato što je muž ostavio zbog druge žene.

Policija još uvek čeka nalaze autopsije da bi utvrdili kako su deca ubijena.

Izvor: Daily Mail/Novi Magazin

Pogledajte još