Gorden Kej poznatiji kao Rene Artoa iz serije "Alo alo" (VIDEO)

Svi znamo iz koje je serije ova rečenica. Naravno, "Alo alo" Glavni lik je Gorden Kej, rođen 7. aprila 1941. godine, a pubici je poznat po ulozi kafedžije Renea u čuvenoj seriji "Alo alo".

Sećamo se da je radnja serije smeštena u vreme Drugog svetskog rata i da je Rene vlasnik kafea u okupiranom francuskom gradiću Nuvionu. On se nalazi između dve vatre: naizgled sarađuje sa Nacistima, a potajno pomaže Pokretu otpora. "Jadni" Rene je stalno morao da vaga između žene, ljubavnica i ratnih dešavanja.

Proše godine je najavljen nastavak snimanja serije. Okosnica nastavka smeštena je u sadašnjost gde ostareli junaci serije pokušavaju da u malom Nuvionu održe kafe u vreme svetske ekonomske krize. Umesto protiv nemačkog okupatora kao u prvom delu serije, sada će se boriti da sačuvaju kafe od gradnje velikog tržnog centra kojeg zida ni manje ni više već potomak generala Klinkerhofena, koji na taj način želi da se osveti Reneu i ekipi za poraz svog pradede tokom Drugog svetskog rata.

Gorden je izjavio da je veoma uzbuđen zbog susreta sa starim kolegama i ponovnog tumačenja uloge Renea.

Ono što je možda i najzanimljivije je činjenica da Gordon uopšte nije glumac po profesiji već se sasvim slučajno oprobao u ovim vodama. Imao je još nekoliko uloga, ali je ova definitivno najpoznatija.

Pogledajte još