Vučević: Pajtiću, ne vređaj me, prihvati TV duel

"Danas je drugi dan kako vas pozivam na TV duel, veliki gospodine Pajtiću, a vi umesto što me vređate, jednostavno prihvatite moj poziv, jer je to način na koji ćemo smiriti situaciju koju ste prouzrokovali vođenjem pogrešne politike", poručio je Vučević u otvorenom pismu Pajtiću.

On je vojvođanskom premijeru i zameniku predsednika DS poručio da "besmislenim saopštenjima" neće postići ništa, osim da ga svaki dan iznova poziva sve dok ne pristane da razmene mišljenja u nekoj od televizijskih emisija koju Pajtić izabere.

"Pošto ste vi sigurni u to što pričate i čvrsto zastupate svoje stavove, ne vidim razlog zbog koga odbijate da do tog susreta dođe", rekao je Vučević, koji je Pajtiću i juče poslao otvoreno pismo u kome ga je pozvao na televizijski duel.

Gradonačelnik Novog Sada je naveo da ponavlja sve što je juče rekao i da će to govoriti sve dok Pajtić ne prihvati poziv na duel, u kome može da bira i ostale goste u emisiji.

"Od vas svemoćni gospodine Pajtiću tražim samo da me obavestite o vremenu i mediju na kome ćemo se suočiti, ali vas molim da to uradite već danas, jer će to umnogome doprineti smanjivanju tenzija koju su nastale. Smatram da za vašu veličinu to neće biti nikakav problem", zaključio je Vučević.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još