Mladenovac: Pregazila dečaka dok je kosio travu u dvorištu!

- Jasmina je vozila „sitroen sakso“ iz pravca Pružatovca ka Mladenovcu. Išla je velikom brzinom, pa je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta u uletela u dvorište vikendice detetovih roditelja - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Automobil je toliko brzo ušao u dvorište da dečak nije stigao da pobegne i spase se. Snažan udarac odbacio ga je nekoliko stotina metara dalje.

- Užasnuti ukućani brzo su prišli da mu pomognu. Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar. Međutim, iako su lekari dali sve od sebe, preminuo je dva sata kasnije - priča izvor našeg lista iz istrage.

Jasmina je ostala u dvorištu do dolaska policije. Odmah joj je urađen alko-test, koji je pokazao da u njenoj krvi nema tragova alkohola.

- Strašno je ovo što se desilo! Jadno dete i njegovi najbliži nisu ni slutili da će on stradati na ovakav način. Ko bi mogao i pomisliti da će ovako poginuti u svom dvorištu - komentarisali su nesreću šokirani meštani sela Pružatovac.

Izvor: Kurir

Pogledajte još