Top 5 predloga za uređenje prostora: Uz pravu lampu možda vam sine prava ideja

(old_image)

1. KUPATILO KAO RAJ ZA SVA ČULA

Ovo je kutak vašeg doma u kom možete potpuno da se opustite. Pa zašto da ne napravite sebi kraljevski tretman? Pravim detaljem od svog kupatila napravićete prostor koji će odisati luksuzom i elegencijom. Kada obezbedite sebi jedan ovakav komad ne preostaje vam ništa drugo nego da napunite kadu, sipate sebi piće i uživate.

(old_image)


2. DOBA ROMANTIKE

Dok jedni žutu boju vezuju za ljubomoru, druge asocira na proleće, život, izlazak sunca, ukusno voće. Ako spadate u ovu grupu romantičara ova žuta „šećerlemica“ će u vašoj dnevnoj sobi napraviti dar- mar. Svi će vam iznenađeno reći „ Šta si uradila pa ti dnevna soba izgleda ovako toplo? “ Upravo to će učiniti ova lampa: nametnuće se nenametljivo!




(old_image)


3. ANDERGRAUND KAO STIL ŽIVOTA

Svemu voliš da daš neki svoj pečat a životni prostor doživljaš kao mesto gde možeš da izraziš taj buntovni delić ličnosti koji jednostavno ne voli ništa što je prosečno. Ova lapma će te uvek podsećati na to - koliko se razlikuješ od drugih.




(old_image)


4. RUSTIKA DA POVRATI TOPLINU DETINJSTVA

Odlično će se uklopiti u sve stilove enterijera. Ne brinite ni ako vam je stan uređen minimalistički, ovakva lampa će mu dati toplinu i učiniti da deluje manje "strogo". Dozvoliće vam da se ušuškate u neka davno prošla vremena.






(old_image)

5. SPAVAĆA SOBA KOJA MIRIŠE NA STRAST

Kada u svoju staru dobro poznatu spavaću sobu uneste jednu ovakvu crvenu lampu, sve će se promeniti. Razbiće monotoniju i navešće vas da shvatite koliko su drugačije stvari lepe i jednistvene, potrebno je imati samo malo hrabrosti i smelosti. Svi vaši prijatellji će ubrzo poželeti da imaju istu takvu, verujte nam na reč.


Sada sigurno razmišljate: „Sjajno, samo ko će da traga po Beogradu ili šire, da traži lampe? “ Ne morate mnogo da se mučite, sve su tu u jednoj divnoj radnji koja se nalazi tik uz hotel “Zira“ u ulici Nikodima Milaša 1a (ugao sa Cvijićevom 125a).

Firma „Kolvel Helios“ već više od dve decenije unosi svetlo u naše domove modelima koji sami proizvode i to u malim serijama, tako da ukoliko ste od onih koji vole u svemu da budu originalni, bez brige. U firmi „Kolvel Helios“ možete kupiti modele iz „skandinavske linije osvetljenja“ jer su zvanični uvoznici brendova „Markslöjd i LampGustaf“. Iz Italije uvoze kristalne lutere kao i "Tifani" program.

Novosađani u Braće Ribnikar 45 je lokacija koja će vama ulepšati dom. Sve lampe iz programa “Kolvel Helios“ možete pogledati ovde.

Pogledajte još