Pobede Klipersa i Reptorsa, meč Seltiksa otkazan

Najefikasniji u ekipi Klipersa bio je Keron Batler sa 22 poena, od kojih je 18 postigao u trećoj četvrtini, Blejk Grifin postigao je 16, dok je Deandre Džordan dodao 10, uz devet skokova.

Šampioni divizije Pacifik, Klipersi odigrali su protiv Portlanda poslednju utakmicu na domaćem terenu u regularnom delu prvenstva, uz skor od 32 pobede i devet poraza i potreban im je još jedan trijumf kako bi obezbedili prednost domaćeg terena u prvom kolu plej-ofa.

Vil Barton postigao je 17, a Džoel Frilend 13 za Portland, koji je pretrpeo 12. uzastopni poraz.

Košarkaši Toronta pobedili su Atlantu sa 113:96 i zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu. Demar Rozan postigao je 30 poena, a Rudi Gej dodao je 20, uz četiri skokova i pet asistencija.

Atlanta se tako izjednačila sa čikagom u borbi za osvajanje petog mesta pred plej-of. Ekipe će večeras završiti regularni deo sezone, Houksi igraju protiv Njujorka na gostujućem terenu, dok će Bulsi biti domaćini Vašingtonu.

Kajl Korver je sa 13 poena bio najefikasniji u ekipi Atlante, dok su Majk Skot i Ajvan Džonson ubacili po 12 poena uz po 12, odnosno 10 skokova.

Utakmica između Bostona i Indijane je odložena zbog bombaškog napada na Bostonskom maratonu.

Beta


Pogledajte još