Jelena Karleuša: "Prošlo je vreme nemuštih pevačica" (VIDEO)

Sinoć je u emisiji Ognjena Amidžića Jelena Karleuša predstavila svoj novi singl "Ferrari". Kao jedina gošća u Ami G show Jelena je imala dovoljno vremena da govori o svom predstojećem koncertu na Ušću i podeli sa televizijskom publikom najnovije informacije vezane za taj projekat.

U spektakl zakazan za 15.jun uložena je milionska suma a pevačica ima nameru da prevaziđe sve što je bilo koja domaća zvezda do sada uradila u ovom smislu. Ali ne samo to. Preambiciozna JK želi da napravi koncert koji će biti dostojan svetskih standarda, jednak spektaklima kakve prave MTV zvezde.

I sama svesna krize koja vlada i u njenoj branši Jelena je sebe nazvala "poslednjom budalom koja je spremna na takva ulaganja" bez neke izvesne zarade. Pohvalila je Severinin koncert u Areni izjavivši da su njih dve poslednje zvezde u regionu koje konstantno pokušavaju da naprave korak dalje. Iako su sasvim različite po stilu i senzibilitetu.

"Prošlo je vreme nemuštih pevačica, vreme kada je bilo dovoljno pevati dobro, izgledati dobro, imati dobre pesme. Novo doba ima sasvim drugčije zahteve za muzičke zvezde i zbog toga i brojna velika imena polako klize u zaborav."
- zaključila je Jelena Karleuša.

M.N

Pogledajte još