Kojić: Želimo da se izjednačimo sa Zvezdom po broju titula!

Partizan je u prethodne četiri utakmice osvojio pet bodova i dozvolio Crvenoj zvezdi da smanji zaostatak sa 11 na četiri boda.

"Ne bih se složio da posle teškog rasporeda od četiri utakmice sledi lakši period, pošto svaka predstojeća može da bude samo teža. Svima je u glavi smo osvajanje titule i svi razmisljaju o izjednačavanju po broju titula sa komšijama", rekao je Kojić.

Kojić je danas bio na Banjici i gledao utakmicu svog bivšeg kluba Rada, koji je igrao protiv Spartaka, odloženu utakmicu 19. kola Super lige Srbije. Partizan će za vikend igrati protiv Rada u prvenstvu.

"Došao sam da gledam i drugare i rivale. Živim u blizini i volim da dođem da gledam svoje drugare, koji su mladi i talentovani", rekao je on.

Upitan da li će znati u koju svlačionicu treba da uđe, Kojić je sa osmehom potvrdno odgovorio.

"Znaću u koju ću svlačionicu da krenem. Istina da će mi biti pomešana osećanja jer sam maltene celu karijeru proveo u Radu, ali profesionalac sam i znam za koga igram", rekao je on.

Kombinovani tim Partizana juče je pobedio Trepču sa 3:2 u prijateljskoj utakmici, a pomoćni trener Zvonko Varga je tokom meča bio ljut na igrače zbog loše igre.

"Ma to je više neka pompa, bezveze. Utakmica se igrala na pomoćnom terenu posle dva teška treninga. Nisu igrali svi igrači i ona nije pravi pokazatelj. Momci su odigrali koliko je trebalo", rekao je Kojić.

Beta

Pogledajte još