Liga šampiona je naš najvažniji cilj

BEOGRAD, 13. maja 2009. (Beta) - Odbrambeni fudbaler Goran Gavrančić zimsko pojačanje Partizana sa kojim je ove sezone osvojio prvu titulu prvaka Srbije u karijeri, smatra da mu je najznačajniji cilj plasman sa "crno-belima" u Ligu šampiona.

"Kada sam dolazio, rekao sam da zelim u Ligu šampiona i nisam se predomislio. Titulu smo uzeli, ostao je još kup, pa da budemo prva generacija u istoriji kluba sa odbranjenom duplom krunom. A posle kupa idemo na kraći zasluženi odmor i onda ubrzo počinju pripreme za ono što svim srcem želimo, a to je ulazak medu evropsku elitu", rekao je Gavrančić u intervjuu za sajt Partizana.

Gavrančić je u dresu Dinama iz Kijeva osvojio četiri titule šampiona Ukrajine, ali je za ovogodišnji trofej sa Partizanom rekao da je poseban.

"Drag mi je svaki trofej koji sam izborio u Kijevu, ali ovaj je nekako drugačiji, poseban, jer je osvojen u našem klubu. Osećam ovu titulu kao svoju, svestan da sam i ja pomalo doprineo njenom osvajanju, da nisam bio samo formalno član ekipe", kazao je on.

Pogledajte još