Maja Volk preporučila Maji Nikolić seks sa pet muškaraca

Maja Volk: "Mudra žena ćuti"
Maja Nikolić: "Ali Hurem radi otvorenim srcem a ne zabija nož u ledja, kao Vi majko"
Maja V: "Ali šta sada radiš Majo, ogovaras dečake koji nisu tu"
Maja Volk napušta dvoriste i ulazi u kuću ali Maja Nikolić nastavlja.

Maja N:
"Ti si baba i prihavati da si baba i to što želiš da budeš devojka, to je super i mi te prihvatamo kao devojku, ali ti si baba"
Žarko: "Pa Majo to joj nikada nisi rekla u oči, sada ću joj to premeti"
Maja N: "Ako je spavala sa pet muškaraca ne može biti gospođa, ja sam čitala intervju o tome, to je ona izjavila, i havalila se u emisiji. Da li je to normalno, ja nju ne osuđujem, ali.."
Maja Nikolić je slagala da je čitala bilo kakav intervju budući da ju je o seksulanim egzibicijama Maje Volk obavestio Milić na samom početku rijalitija dok su još boravili u tajnom štabu.

Maja V: "Šta te zanima, pitaj slobodno, pa probaj to sa petoricom pa da vidi kako je"
Maja N: "Zanima me da li je to istina"
Maja V: "Šta tebe to zanima. Kada velike dive sa estrade nešto izjave odmah se pojave dokazi, porno fimovi i svedok toga, ajde gde su tih petorica koji su bili sa Majom Volk?"
Željko:"A ti Majo, kao pevaljka, obrazovana na ulici, nikada to nisi radila?"
Aneta:" Ko je video da neko toliko glumi da je toliko pobožan, a priča o maštariji kako bi volela da vidi njegovu glavu (Slavkovu) među svojim nogama, svi su to čuli"
Maja N: "Aneta i danas si pokazala koliko si glupa i koliko se ubacuješ sa pogrešnim komentarima. Ja nisam to rekla za sebe nego da se njegova glava treba naći između nogu njegove žene."

Pogledajte još