Crno-beli dočekuju Rad, crveno-beli u Borči

Partizan je, posle tri utakmice zaredom bez pobede, prošlog vikenda konačno slavio u Ivanjici protiv Javora, ali je igra prikazana na tom meču nešto što je zadalo mnogo glavobolje treneru Vladimiru Vermezoviću i navijačima crno-belih.

Ekipa Rada dolazi na stadion u Humsku sa dve "vezane" prvenstvene pobede, a u prvom ovosezonskom duelu sa Partizanom, crno-beli su slavili sa 1:0.

Poteru za liderom i braniocem titule nastavlja Crvena zvezda, koja će u Borči protiv BSK-a pokušati da dođe do pete uzastopne pobede ovog proleća.

Trener crveno-belih Rikardo Sa Pinto u nedelju najverovatnije neće moći da računa na povređene Abiolu Daudu i Darka Lazovića.

Ekipa Vojvodine u poslednjem prvenstvenom meču kod kuće je odigrala "samo" 2:2 protiv užičke Slobode, a u ovom kolu čeka je gostovanje kulskom Hajduku u lokalnom derbiju.

Parovi 24. kola:

U subotu od 16 sati igraju Hajduk - Vojvodina, OFK Beograd - Novi Pazar i Donji Srem - Radnički Kragujevac, dok u 19 sati počinje meč Partizan - Rad.

U nedelju od 16 sati igraju Sloboda - Javor, Jagodina - Radnički Niš, BSK Borča - Crvena zvezda i Spartak - Smederevo.

TABELA: Partizan 54, Crvena zvezda 50, Vojvodina 45, Jagodina 39, Rad 37, Sloboda 32, Radnički Niš 31, OFK Beograd 29, ...

(Tanjug)

Pogledajte još