Sa Pinto: Važna je samo pobeda u Borči

"Igramo protiv tima koji je 12. na tabeli i kome su neophodni bodovi, kao i nama. Znamo da teren BSK-a nije dobar za nas, kraći je u dužinu i širinu. Ipak, to je situacija za koju smo se spremali i borićemo se u tim uslovima", rekao je Sa Pinto na konferenciji za novinare na stadionu Crvene zvezde.

Za razliku od Lazovića, Sa Pinto će na utakmici 24. kola Superlige u nedelju verovatno moći da računa na oporavljenog napadača Abiolu Daudu.
"Verujem u fudbalere na koje mogu da računam. Neki od njih čekaju šansu da igraju i nadam se da će iskoristiti priliku koja im se ukaže u Borči. Za svaku utakmicu može maksimalno da konkuriše 18 igrača, ne mogu svi, i zato smatram da će oni koji dobiju priliku dati sve od sebe", naveo je Sa Pinto.

Portugalski trener dobro je upoznao kvalitete sledećeg protivnika crveno-belih.
"Znamo da su čvrsti u odbrani i opasni u kontranapadima. Čekaće na našu grešku i tražiti šansu preko brzih igrača kao što su Savković, Živanović i Ademović. Takođe, Nuhi ume iz veznog reda da se priključi napadima i na njega ćemo isto morati da obratimo pažnju", dodao je Sa Pinto.

Crveno-beli trenutno zaostaju četiri boda za vodećim Partizanom.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između BSK-a i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati na stadionu Vizelj park u Borči.

(Tanjug)

Pogledajte još