Đurić: Nikad bolji odnosi u Partizanu

"Poželeo bih svakom od vas da u svojim firmama ili porodicama imate odnose kao što imamo mi u Partizanu. Ne znam zašto pojedini mediji objavljuju razne laži, verovatno će vreme pokazati koji je cilj svega toga" rekao je Đurić na konferenciji za novinare sa stadionu Partizna.

Pojedini mediji juče su objavili vest da je na sastanku Sekraterijata Partizana došlo do skuoba između Uprave i sportskog sektora. Navodino ljud iz kluba su bili nezadovoljni radom trenera Vladimira Vermezovića i prelaznim rokom za koji je zadužen Tumbaković.

Đurić je istakao da nikada više vremena nije provodio u klubu i dodao da veruje da će ekipa osvojiti šestu uzastopnu titulu prvaka.
"Ja sam svaki dan ovde u klubu, mislim da sam u poslednja dva meseca proveo najviše vremena u Partizanu od kad sam pre pet godina došao. Imali smo veliku bodovnu prednost, ali u fudbalu morate da se borite do kraja. Ipak, mislim da su ova četiri boda velika i da ćemo osvojiti titulu", rekao je Đurić, koji je potom napustio konferenciju.

Predstavnicima medija potom se obtratio sportski direktor Tumbaković, koji je istakao da je na "spornom" sastanku Sekretarijata ove nedelje bilo reči samo o pripremi utakmice sa Radom u Superligi.
"Mi zaista pokušavamao da ostvarimo dobru komunikaciju sa medijima, a neke trenutke privatnosti ni vi novinari ne možete da mi oduzmete. Zaista ne mogu da shvatim neke od priča koje su se pojavljivale ovih dana. Na tom sastanku se ništa nije dogodilo, razgovaralo smo o utakmici sa Radoma, a ja sam taj dan morao nešto ranije da izađem", kazao je Tumbaković.

Sportski direktor je rekao da neće menjati švoj odnos prema ljudima iz Crvene zvezde iako je prethodnih dana njegov kolega Zoran Stojadinović prvo izjavio da su crno-beli trenirali subotički Spartak, a potom je za BSK iz Borče rekao da je pod patronatom šampiona Srbije.
"Nemam razloga da menjam bilo šta, ja razmišljam na sledeći način. Ako Zvezda bude kvalitetnija i mi ćemo biti kvalitetniji. Uprkos svemu, verujem da su naši profesionalni odnosi jako dobri", rekao je Tumbaković.

Partizan ima četiri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a crno-beli su pobedon nad Javorom prekinuli niz od tri meča bez trijumfa.

(Tanjug)

Pogledajte još