Abubakar Oumaru spreman da postane špic "orlova": Pevaću Bože pravde!

"Voleo bih da igram za Srbiju, dugo sam ovde, već četiri godine i osećam se kao da je moja zemlja. Ljudi su dobri prema meni, tako da, ako budem dobio priliku da se borim za mesto reprezentativca, daću sve od sebe kao što to činim u Vojvodini", započeo je razgovor za “Alo!” napadač novosadskog Superligaša.

Oumaru, koji je igrao za Janbijan, Čangšu, Crvenu zvezdu (13 mečeva, dva pogotka), OFK Beograd (23/3) i trenutno Vojvodinu (80 nastupa, 28 golova), samo je jednom nastupio za Kamerun, pa nema prepreke da postane član srpske reprezentacije, jer ispunjava uslov od dve uzastopne godine života u našoj zemlji.

"Treba naglasiti da me još niko nije iz FSS-a nije pozvao i da tek treba da razgovaramo. Ako dobijem pasoš, za mene tu nema dileme, ja himnu moram da naučim zbog sebe, a onda i zbog zemlje čije boje branim. To nije nikakav problem, ako već imam pasoš, onda moram i da znam himnu", istakao je, između ostalog, Kamerunac u razgovoru za "Alo!", dodajući da bi bio "veoma počastvovan da bude prvi stranac koji je zaigrao za Srbiju".

(Izvor: Blic, ALO! )

Pogledajte još