Kostner u Beogradu: Bio u provodu i šetao Kalemegdanom

Holivudski glumac je s nekoliko saradnika s kojima radi na filmu "Three Days to Kill" u subotu posle snimanja otišao u restoran gde je uz meze i piće proslavio završetak snimanja u Beogradu, a uveče je bio raspoložen da upozna noćni život grada pa je na preporuku prijatelja završio u klubu "Plastik", piše "Blic".

Bez ikakve najave ili rezervacije, Kostner je s društvom oko ponoći stigao u klub, gde je već bila gužva i svi separei su bili puni, ali pošto nije hteo nikakav poseban tretman, pristao je čak da se pridruži gostima u jednoj od loža.

Ubrzo je bio primećen, pa su mnogi, uglavnom devojke, počeli da mu prilaze ne bi li se slikali sa čuvenim glumcem, te je on svakome izašao u susret, i to sa osmehom na licu. Nije hteo da pije alkohol, a bio je odlično raspoložen pa je u nekoliko navrata i zaigrao sa svojim društvom, piše "Blic".

Pošto prethodnih dana nije imao mnogo slobodnog vremena, iskoristio je sunčano nedeljno jutro i prošetao gradom, a najviše mu se dopao Kalemegdan i pogled s Beogradske tvrđave.

(Izvor: Blic - Neven Džodan)

Pogledajte još