Karleuša: "Moja kravica ima veštačke zube, silikone, 4 nanogice i puna je koke!"

0

Karleuša je povodom nove kampanje za mleko sa Cecom kao jednim od zaštitnih lica postavila nekoliko pitanja. Na prvom mestu to da li ova poruka znači da je mleko koje reklamira Ražnatovićeva namenjeno samo Srbima posle čega je konstatovala: "Verovatno niko drugi ne bi mogao da svari toliku količinu aflatoksina i kriminogena."

“Deco, moram da vas pripremim Legija je novo zaštitno lice Cipripija” – prokomentarisala je na svom Twitter naogu Jelena Karleuša novu reklamnu kampanju za domaće mleko. Jasno je da je JK aludirala na učešće Svetlane Ražnatović u ovom projektu budući da njena konkurentkinja u jednom od spotova poručuje: “Nema ništa bolje od srpskog mleka!”

Karleuša je povodom toga postavila nekoliko pitanja. Na prvom mestu to da li ova poruka znači da je mleko koje reklamira Ražnatovićeva namenjeno samo Srbima posle čega je konstatovala: “Verovatno niko drugi ne bi mogao da svari toliku količinu aflatoksina i kriminogena.”

Jelena se tu nije zaustavila u ironičnim opisima novog srpskog mleka pa je dodala: “Danas moja kravica ima 53 veštačka zuba, pet kilograma silikona, botoksa, koke i drugih nedozvoljenih supstanci u sebi. Ima minđuše i četiri nanogice.”

Seriju opisa nove kravice JK je poentirala najavom nove kampanje za Cipiripi sa Legijom u glavnoj ulozi.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.