Kako danas izgleda Andrea Zuckerman iz serije Beverly Hills 90210?

0

U seriji Beverly Hills 90210 mnoge od nas su zavidele Brendi na prelepom dečku Dilanu, divile se kući u kojoj je živela Dona, a mnoge i bile ljubomorne na Andreu koja je, iako mnogo manje bogata i lepa od većine drugarica, i dalje bila veoma simpatična mladom Brendonu.

Gabriel Karteris koja je glumila Andreu Zuckerman najstarija je od svih glumaca iz glavne postave ove serije. Rođena je 2. januara 1961. godine u Arizoni. Otac joj je poreklom Grk koji je držao restoran, a ima i brata blizanca Džejmsa. Ipak, ona, brat i majka su živeli u San Francisku gde se njena majka odselila nakon razvoda kada je njoj bilo samo šest meseci. Bavila se baletom, a diplomirala je na slobodnim umetnostima.

Udala se 1992. godine za Čarlsa Ajzaka i sa njim ima dve kćerke – Kesly Roze i Moli Elizabet.

2008. godine imala je povredu tokom snimanja filma u Kanadi zbog čega joj je deo lica narednih šest meseci bilo paralizovan.

A gde je ona danas?

Gabriel Karteris je 2003. godine pokušala da pokrene sopstveni šou “The Surreal Life” na televiziji, ali je to bilo bezuspešno. 2010. godine pojavila se u serji “Opasni umovi”. U međuvremenu je počela da se bavi i politikom što i danas radi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.