Novi Sad: Još jedna pucnjava pred vrtićem

Na licu mesta je pronađena jedna čaura, a u policiju je privedeno nekoliko osoba. Na igralištu je u momentu pucnjave bilo nekoliko mladića i devojaka.
- Na teren je upala grupa od desetak momaka i krenula prema M.P. Najpre su se verbalno sukobili, a zatim se začula i pucnjava – kaže izvor Kurira. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je reč o obračunu zbog droge, ali se ne isključuje ni mogućnost da je reč o navijačkim razmiricama.

Druga pucnjava pored vrtića
Ovo je druga pucnjava u po bela dana u blizini vrtića i osnovne škole. Početkom februara ispaljeno je nekoliko hitaca u Novom naselju, kada su se sukobile dve grupe. U toj pucnjavi, srećom, niko nije povređen.

Jedan od očevidaca kaže da je igrao košarku kada je iznenada došla grupa momaka.
- Mislim da su ti momci iz kraja. Počeli su da se svađaju sa jednim mladićem u koga su nešto kasnije i pucali. Svi su se razbežali. Od straha nisam video oružje, niti ko je pucao – kaže očevidac. M.P. zadobio je ustrelnu ranu leve potkolenice, sa prelomom leve butne kosti.
Njegovo zdravstveno stanje je trenutno je stabilno, ali je i dalje pod nadzorom lekara – kaže za Kurir portparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još