Kvin i Pol Rodžers više ne nastupaju zajedno

NJUJORK, 14. maja 2009. (Beta) - Grupa "Kvin" i Pol Rodžers više neće nastupati zajedno, izjavio je britanski pevač magazinu Bilbord. Rodžers je kazao da će na leto nastupati sa grupom "Bed Kompani" i da je njegova saradnja sa "Kvinom" završena bez sukoba.

"U ovom trenutku ćemo prestati sa tim. Moj rad sa Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom iz 'Kvina' bio je sličan saradnji sa Džimijem Pejdžom u bendu 'Firm" i to nikada nije bilo stalni aranžman", kazao je pevač. Rodžers, ipak, nije u potpunosti isključio mogućnost ponovne saradnje sa grupom "Kvin". "To je neka vrsta otvorene knjige. Ako mi ponude da uradim nešto u, na primer, dobrotvorne svrhe, ili slično tome... sigurno ću prihvatiti", kazao je.

"Kvin" i Pol Rodžers sarađivali su od kraja 2004, kada su zajedno nastupili na prvoj dodeli nagrada britanske Kuće slavnih muzike. Potom su u 2005. boravili na turneji po Evropi i Japanu i na njoj su snimili živi album "Return of the C h a m p i o n s". Usledila je turneja po Severnoj Americi 2006.

Pogledajte još