Radonjić: Nije idealna situacija, ali idemo na pobedu!

Zvezda sutra ujutru putuje u Laktaše, gde je u četvrtak očekuje Radnički iz Kragujevca u polufinalu.

"Nemam dilemu da se ne nalazimo u idealnom stanju... Tim iz Kragujevca predvođen je izvanrednim trenerom Miroslavom Nikolićem i oni su tokom čitave lige pokazali visok kvalitet igara... Za nama je loš period, dva meča smo neočekivano izgubili, ali nadam se da ćemo kao tim odregovati kvalitetno", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda od osvajanja kupa igra slabije, a u domaćoj ligi je doživela dva neočekivana poraza, od Mega Vizure i Metalca, posle čega je smenjen trener Vlada Vukoičić i doveden Radonjić.

"Porazi od Mega Vizure i Metalca su nas doveli u poziciju neadekvatnog nivoa samopouzdanja i psihološkog statusa, ali verujem da ćemo na meču protiv Radničkog pružiti partiju koja će nam omogućiti da se nađemo u finalu", rekao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak kazao je da Zvezda ima veće ambicije i da može da postigne više nego što pokazuje trenutna forma.

"Jako dobro poznajem ekipu Radničkog...za nas (je) veća enigma naša trenutna forma, ali siguran sam da će ona biti sve bolja kako vreme bude odmicalo. Ne možemo, međutim, da razmišljamo tako. Čeka nas duel u kome moramo biti na visini zadatka, moramo da pokažemo veliku želju i bez obzira na slabosti koje su evidentirane, pružimo dovoljno dobru partiju da pobedimo Radnički", rekao je Radonjić.

Zvezdin cilj nije samo plasman u finale i samim tim u Evroligu.

"Ambicije Crvene zvezde uvek moraju biti najviše. Tu ne sme biti
nikakve dileme",
rekao je Radonjić.

Crvena zvezda i Radnički igraju u četvrtak od 17.00.

Beta

Pogledajte još