BG: U toku noći povređene tri osobe

0

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu rano jutros nešto posle tri časa na uglu ulica Sterijine i Mitropolita Petra preko puta hale “Pionir” muškarac star oko 28 godina zadobio je povrede glave, grudnog koša i ramena i prevezen je u Urgentni centar.

Muškarac star oko 40 godina je u udesu oko 22.40 časova na uglu Ulice Džordža Vašingtona i Bulevara Despota Stefana zadobio povredu glave, odnosno prelom jagodične kosti i potres mozga i prevezen je u Urgentni centar.

U udesu oko 20.30 časova na uglu ulica Požeške i Trebevićke ženska osoba stara oko 31 godinu zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 57 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici.

Za protekla 24 sata obavljena je 221 intervencija od kojih 61 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparolka Hitne pomoći je savetovala boravak u prirodi, pri čemu je potrebno čuvati se krpelja i polenske kijavice i poručila da je potrebno provetravati prostorije u kojima se boravi.

(Izvor: Tanjug, Blic)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.