Njujork i Majami poveli sa 2:0, Golden Stejt izjednačio

Karmelo Entoni bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 34 poena, dok je Džej Ar Smit dodao 19, a Rejmond Felton 16 poena i sedam skokova.

Njujork je utakmicu "prelomio" serijom od 32:11 u trećoj četvrtini za vođstvo od 74:59. Niksi su tako stekli prednost od 2:0 u prvom kolu plej-ofa prvi put od 2000. godine i polufinala Istočne konferencije sa Torontom.

Pol Pirs ubacio je 18 poena, a Kevin Garnet 12 poena uz 11 skokova u ekipi Seltiksa, koja će u petak biti domaćin u trećoj utakmici.

Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu Milvoki sa 98:86 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije.

Najefikasniji u ekipi aktuelnog šampiona bio je Dvejn Vejd sa 21 poenom i sedam skokova, dok je Lebron Džejms dodao 19 poena, osam skokova i šest asistencija. Po 10 poena za Majami dodali su Kris Boš, Šejn Batier i Kris Andersen.

Ersan Iljasova je sa 21 poenom bio najbolji u timu Milvokija, na čijem će se terenu u četvrtak igrati treća utakmica.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su na gostovanju Denver sa 131:117 i izjednačili na 1:1 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije.

Voriorse je do pobede predvodio Stiven Kari sa 30 poena i 13 asistencija. Džeret Džek dodao je 26, Herison Barns 24, a Klej Tompson 21 poen.

Denver je tako izgubio prvi put posle više od tri meseca na svom terenu i prekinut je njegov niz od 24 pobeda u Pepsi Centru.

U ekipi Nagetsa šestorica igrača postigla su dvocifreni broj poena a Taj Loson i Kori Bruer bili su najefikasniji sa po 19 poena.

Treća utakmica na programu je u petak u Ouklendu.

Beta

Pogledajte još