Seks na eks: Džejson Stejtam

Ko bi rekao da je prešao četrdesetu? Džejson Stejtam je savremeni akcioni heroj prve vrste, neodoljivi spasilac sveta čije filmove i žene rado gledaju uprkos tome što je reč o suvoparnim akcijama bez mnogo drame.

(old_image)

Britanac poreklom, Džejson je od malih nogu bio zainteresovan za sport i veoma uspešan i kao timski i kao solo igrač. Ipak, početkom devedesetih našao se na Svetskom prvenstvu u disciplini skokovi u vodu kao član britanske reperezentacije. Zauzeo je 12. mesto.

Njegovu filmsku karijeru pokrenuo je Gaj Riči koji ga je na osnovu slučajnog susreta angažovao za film "Dve čađave dvocevke" 1998.godine. I nije pogrešio. Stejtam nikada nije promenio žanr, ali uloge su se samo nizale - Transporter 1, 2 i 3, Adrenalin, Plaćenici, Smrtonosna trka.

(old_image)

Možda nikada nije postao akcioni heroj formata Silvestera Stalonea, Švarcenegera ili Sigala, ali je činjenica da se sa lakoćom dočepao statusa planetarnog seks simbola. Grudi, biceps, leđa, triceps...birajte! I ledeni pogled naravno. I izjava da je Bekam običan picopevac. A uskoro i premijera filma sa Dženifer Lopez.

O vrućim scenama, snimljenim ispod tuša, svetska štampa pisala je nedeljama.

(old_image)

M.N

Pogledajte još