Bumblebee se spustio u Kan

Ekskluzivno! Pogledajte kako se Transformer Bamblbi (Bumblebee) spustio u Kan, a zatim i najnoviji trejler filma "Transformersi"!

Novi nastavak filma "Transformersi" (Transformers) dobio je zapaženo mesto na ovogodišnjem Kanskom festivalu. Naime, ispred ulaza u hotel Karlton postavljen je ogroman robot, jedan od glavnih junaka ovogodišnjeg hit filma - Bamblbi! Evo, kako se spustio u Kan...

Na ekskluzivnom snimku iz novog trejlera za film Majkla Beja "Transformersi: Osveta poraženog" (Transformers: Revenge of the Fallen), heroj robot sa druge planete skriva se na praznom groblju kada otkriva ključne detalje o novom talasu Deseptikona koji se spremaju da napadnu Zemlju. Sem (Šaja LeBaf) kreće na koledž i poslednja stvar koju želi je da bude pion u nekoj vrsti galaktičke borbe robota.

- Tema filma je - šta znači napustiti dom i zakoračiti u svet odraslih. Sem je otišao na koledž i pokušava da bude kao i sva ostala deca, ali se našao u neobičnoj situaciji da bude ambasador robota koji su došli sa druge planete - kaže jedan od scenarista filma, Aleks Kurcman. 

Katarina Milovanović

Pogledajte još