Ona je najlepša žena sveta po časopisu Pipl, ali i jedna od najomraženijih

Četrdesetogodišnja glumica, Gvinet Paltrou, udata za pevača britanske grupe "Koldplej" Krisa Martina, ima dvoje dece starih osam i sedam godina i sada je u jeku reklamiranja holivudske super produkcije "Ajron Men 3".

Dobitnica Oskara za najbolju glumicu 1999. godine za ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir" takodje posvećuje svoje vreme izdavanju kuvara i radu sa partnerkom Trejsi Anderson, zvezdi fitnesa i teretana u SAD.

"Veoma sam srećna što više nemam 20 godina. Biti majka i imati takvo iskustvo koje ispunjava, dozvoljava mi da prihvatim starenje, i to je svakodnevni poklon", rekla je ona za časopis Pipl.

Plavokosa i plavooka glumica rodjena je u Los Andjelsu i oličenje je kalifornijske lepotice. Ona je rekla da danas ima osećaj da je bolje gradjena nego kad joj je bila 20, da joj bolje stoji kupaći kostim nego pre porodjaja i dodala da misli da je najlepša stvar da čovek kada stari prihvata stvari onakve kakve su.

Gvinet Patrou proslavila se trilerom "Seven" Dejvida Finčera, a takodje je poznata po filmu "Talentovani gospodin Ripli" Entonija Mingele, i u novije vreme "Contagion" Stivena Sodeberga.

Beta

Pogledajte još