Šest udesa u BG: Devet osoba povređeno, od kojih tri teže

U udesu oko 01.30 časova na obilaznici kod Dobanovaca muškarac star oko 38 godina zadobio je, kako se sumnja, unutrašnje krvarenje i potres mozga i sa povredom grudnog koša prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Drugi muškarac star oko 42 godine zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura i dodala da se udes dogodio kada je jedan kamion sleteo u jarak.

U udesu oko 01.45 časova u centru Jakova koja se dogodila kada je vozilo udarilo u stub, muškarac star oko 29 godina, zadobio je razderotinu na glavi i povredu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Drugi muškarac star oko 26 godina zadobio je povredu glave, bio je u komi i takođe, je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

U udesu oko 04.40 časova u Ulici Jurija Gagarina muškarac star 37 godina je, kako se sumnja, zadobio prelom ključne kosti i prevezen je u Urgentni centar.

Dve osobe su povređene u udesu oko 02.00 časa na uglu ulica Takovske i 27. marta i oboje su prevezene u Urgentni centar.

Muškarac star 29 godina zadobio je razderotinu glave, kontuziju ramena i skočnog zgloba, a devojka stara oko 22 godine, povredu glave i šake, kazala je Macura.

U udesu oko 21 časa u Ulici Miljakovačke livade muškarac star 28 godina zadobio je povredu podlaktice i potkolenice, razderotinu podlaktice i prevezen je u KBC Banjica, rekla je Macura.

U udesu oko 20.30 časova u Ulici Nedeljka Gvozdenovića devojka starosti oko 20 godina zadobila je povredu glave i isčašenje kolena.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 103 intervencije od kojih 19 na javnim mestima, precizirala je Macura.

(Izvor: Tanjug, Blic)

Pogledajte još