Stigao odgovor na naše pitanje o "Braći Blum"

Naše pitanje Kada ćemo videti "Braću Blum"?, probudilo je interesovanja mnogih, pa i distributera...

Ubrzo nakon što smo se u filmskoj rubrici portala Nadlanu.com zapitali kada će domaća publika biti u prilici da vidi film "Braća Blum" (The Brothers Bloom) koji je, pored ostalog, sniman i na području Srbije, stigao nam je i odgovor od PR-a distributerske kuće "Cinears" Tanje Kovač: Film "Braća Blum" u srpske bioskope stiže na jesen!

Ako se sve okolnosti uzmu u obzir, ovaj termin i nije tako loš, iako su "Braća Blum" u određene američke bioskope ušli danas, 15. maja.

Da vas podsetimo, u ovom filmu glavne uloge su pripale dobitnici Oskara Rejčel Vajs (Brižni baštovan), oskarovcu Edrijenu Brodiju (Pijanista), Marku Rufalu (Zodijak) i mladoj japanskoj zvezdi Rinko Kikuči, koja je bila nominovana za Oskara za Inarituov film "Vavilon".

Reditelj ovog avanturističnog filma je mladi američki reditelj Rajan Džonson (Bricks), a u centru priče su braća, profi-prevaranti koji žele da se "penzionišu" velikom prevarom jedne ekscentrične bogatašice.

Film "Braća Blum" je sniman na lokacijama u Beogradu, Subotici i Crnoj Gori, a manje uloge u filmu su dobili i naši glumci: Dubravko Jovanović, Josif Tatić, Slobodan Ćustić, Branka Pujić, Stefan Kapičić, Ana Sakić.


Katarina Milovanović

Pogledajte još