Veličković i Peković: Partizan će pobediti Zvezdu i uzeti trofej!

“Očekujem dobru utakmicu u finalu i verujem u pobedu Partizana. Crno-beli bi sutra trebalo da se bore kao i na svakom meču do sada. Partizan je favorit zato što se trenutno nalazi u boljoj formi”, kazao je Veličković novinarima u Laktašima.

Na pitanje novinara šta bi crveno-beli trebalo da urade kako bi došli do prvog trofeja u regionalnoj ligi, Veličković je rekao:

“Ne znam šta bi Crvena zvezda trebalo da uradi, ali znam šta će Partizan uraditi kako bi došao do nove pobede. Nisam toliko pratio Zvezdu ove sezone”.

Zvezda je u jučerašnjem polufinalu savladali Radnički iz Kragujevca, dok je Partizan bio bolji od Igokee.

“Partizan je imao izuzetno tešku utakmicu u polufinalu protiv Igokee, ali je potvrdio da je u sjajnoj formi. Ova ekipa crno-belih pokazala je da raste. Što se tiče drugog polufinala, odgledao sam samo poslednju četvrtinu i utisak mi je da je Radnički ispustio pobedu”, zaključio je Veličković.

Pored Veličkovića, ekipu Partizana u Laktašima došao je da bodri još jedan bivši igrač crno-belih, a sada jedan od najboljih centara u NBA ligi, Nikola Peković

“Zvali su me prijatelji iz Partizana do dođem u Laktaše, tu su takođe i neki drugi bivši igrači crno-belih. Očekujem dobar meč u finalu i verujem da Partizan može da dođe do trofeja”, poručio je Peković.

Finalna utakmica završnog turnira Jadranske lige u Laktaštima između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 20.30 sati.

(Tanjug)


Pogledajte još