FK Partizan na dečijem sajmu

Cilj promocije na dečijem sajmu je promocija i popularizacija omladinskog kampa FK Partizan, koji će se prvi put ove godine održavati od 16-22. juna i od 23-22. juna u Sportskim centru Partizan-Teleoptik.

Povodom samog kampa upriličena je utakmica najmlađih kategorija omladinske skole Partizana, među kojima se nalaze budući prvotimci. Sa najmlađima su se u okviru 'crno-belog' standa druzili i prvotimci Goran Lovre i Stefan Aškovski.

Najmlađi "crno-beli" navijači, uživali su kako u ponudi svih brendiranih proizvoda, tako i u takmičenju na "sony play station", koji je bio postavljen u na standu.

Direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović je ovom prilikom izjavila da je prezadovoljna posetom standa i brojem prijavljene dece za ucešće na letnjem kampu kluba.

"Svi smo vrlo srećni sto smo na ovaj način ulepšali i upotpunili još jedan dan mališanima koji prestavljaju budućnost kako našeg kluba, tako i srpskog fudbala uopšte. Takođe, podsetili smo naše najmlađe navijače da pred uskršnje praznike povedu svoje roditelje na utakmicu FK Partizan – Radnički Niš, u četvrtak 2. maja u 18:30. Dovoljno je samo da ponesu đacku knjižicu uz koju je ulaz besplatan", rekla je Filipovićeva.

(Izvor: B92 )

Pogledajte još