Letnji hit: Pink ruž i mačkaste oči (VIDEO)

Kada je ovaj izgled u pitanju akcenat se stavlja na usne. Da bi šminka bila dugotrajnija senku za oči nanesite sintetičkom četkicom. Nakon toga nanesite senku svetlo smeđe nijanse u spoljni ugao oka. Ka unutrašnjosti nanesite svetliju sensku, a s najmanjom četkicom u sam unutrašnji ugao najsvetliju. Nakon što nanesete senke, četkicom ih stopite tako da nema jakih prelaza.

Belom olovkom iscrtajte unutrašnji rub donjeg kapka, a sa spoljne strane nanesite smeđu olovku i ublažite je četkicom. Kao završni potez sledi nanošenje kratke linije ajlajnera na gornjem kapku. Krenite od sredine oka prema spoljnom rubu, a nakon toga krenite obrnuto i povucite liniju od unutrašnjeg ugla tako da se širi prema spoljnom. Potom tu liniju produžite uporedo s donjom linijom trepavica, ali pazite pritom da ona ne prelazi spoljni kraj obrve. Popunite praznine i nanesite dva sloja maskare.

Nakon očiju istaknite obraze ružičastim rumenilom. Pre stavljanja ruža na usne nanesite malo tečnog pudera i potom ga četkicom rasporedite po usnama. Nakon toga krenite s nanošenjem ruža na donju usnu, pa tek onda na gornju.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još