Sa Pinto razočaran Vermezovićem: Moramo biti fer!

0

Trenera Crvene zvezde Rikarda Sa Pinta pogodile su reči njegovog kolege iz Partizana Vladimira Vermezovića, koji je pre nekoliko dana tvrdio da se vrše određeni pritisci na njegove igrače kako bi crveno-beli posle pet godina postali prvaci države.

“Preveli su mi saradnici šta je pričao moj kolega iz Partizana. Mislim da je pokušao da uradi nešto što ja ne razumem. Od mene to nikada nećete čuti”, rekao je Sa Pinto i dodao:

“Nikada niste mogli da čujete da pričam o suđenju ili sličnim stvarima koje pominje moj kolega. Nisam se žalio na dešavanja u Ivanjici, kao i na utakmici protiv Rada. A tamo je bilo prilično čudnih stvari. I Smederevo je igralo protiv nas kao da je to najvažnija utakmica za njih. Neki su mi rekli da je BSK Partizan B, a svi znamo kako smo ih teško pobedili. Nema veze, nisam to komentarisao.”

Rikardo Sa Pinto poručio je Vladimiru Vermezoviću da bi bilo lepo da među kolegama ima više poštovanja.

“Moramo da se respektujemo u ovoj profesiji. On bi trebalo da poštuje moje igrače, kao što ja poštujem njegove. Moramo biti fer. Ne mogu da dozvolim da neko tako priča protiv mojih igrača, koji su veliki borci i koji se pošteno bore za bodove”, zaključio je trener Crvene zvezde.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.