Ekskluzivno: skoro 4 minuta filma "Terminator Spasenje"!

Ekskluzivno! Pogledajte skoro 4 minuta dug video sa nekoliko atraktivnih "momenata" iz filma "Terminator Spasenje" (Terminator Salvation)!

U željno očekivanom nastavku serijala "Terminator", smeštenom u post-apokaliptičnu 2018. godinu, Kristijan Bejl glumi Džona Konora, čoveka čija je sudbina da predvodi pokret otpora ljudi protiv kompanije "Skajnet" i njene vojske Terminatora. Budućnost u koju je Konor verovao delimično je izmenjena pojavom Markusa Rajta (Sem Vortington), stranca čije je poslednje sećanje njegova smrtna kazna. Konor mora da odluči da li je Markus poslat iz budućnosti ili spašen iz prošlosti. Dok se "Skajnet" priprema za konačni udar, Konor i Markus kreću u odiseju koja ih odvodi u središte operacija "Skajneta", gde otkrivaju užasnu tajnu mogućeg uništenja ljudske vrste.

Film "Terminator Spasenje" u domaće bioskope dolazi 4. juna, a do tada se pripremite uz sledeći video. Mada, možete i da se podsetite koliko je nervozan bio Bejl dok se snimao ovaj film... Interesantno, oba klipa traju skoro 4 minuta. 

K.M.

Pogledajte još