Vanja Udovičić suspendovan na dva meča

Radnički će tako u drugoj utakmici finalne serije biti znatno oslabljen, a Vanja Udovičić je zaradio veću kaznu pošto je drugi put isključen ove sezone.

Jednom utakmicom neigranja kažnjen je prvotimac Radničkog Damir Burić zbog vređanja predstavnika beogradskog kluba i udaranja rukom o zapisnički sto, dok je vaterpolista Crvene zvezde Marko Avramović zbog prvog crvenog kartona kažnjen takođe jednom utakmicom neigranja.

Posle incidenata na utakmici odigranoj u subotu na Tašmajdanu predstavnik Crvene zvezde za zapisničkim stolom Stanko Jovanović kažnjen je zabranom vršenja funkcije na tri meča, dok je funkcioner crveno-belih Goran Jezdić kažnjen zabranom vršenja funkcije u narednih mesec dana.

Vaterpolista Vojvodine Miloš Bosančić kažnjen je utakmicom neigranja zbog isključenja na meču protiv Partizana u plej-ofu za treće mesto Prve A lige Srbije, u nedelju na Banjici.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa pobedila Radnički sa 10:9 posle produžetaka, a drugi meč igra se 4. maja u Kragujevcu.

Partizan je u prvoj utakmici plej-ofa za treće mesto savladao Vojvodinu sa 11:8, a drugi meč igra se 4. maja u Novom Sadu.

(Tanjug)

Pogledajte još