Ušunjao se u sobu devojke poznatog fudbalera, legao pored nje i slikao se

0

Hotelski radnik (32) ušunjao se u krevet devojke fudbalera engleske Premijer lige dok je spavala, slikao se sa njom. Osetila je da je neko pored nje, ali bila je uverena da je to dečko.

Britanska policija istražuje seksualni napad na devojku neimenovanog fudbalera Premijer lige u hotelu “Lauri” u Salfordu. Nepoznati muškarac legao je u krevet kraj devojke pretvarajući se da je njen dečko i slikao se s njom dok je spavala, doznaje “The Sun”.

Fudbaleri su slavili nakon utakmice, a devojka je ranije otišla u krevet. Tokom noći je osetila da je neko pored nje, ali je bila uverena da je to njen dečko kraj kojega se i probudila sledeće jutro. Tek kad ga je pitala kada se vratio, shvatila je da nešto nije u redu. Sve su prijavili policiji.

Uhapšen je 32-godišnjak za koga se veruje da je radnik hotela. Zaplenili su snimke s nadzorne kamere zajedno s kompjuterskim podacima o ulascima u sobu.

Hotel redovno koriste fudbaleri Mančester Junajteda, reprezentacije ali i gostujućih fudbalera. Vejn Runi (27) je upravo u ovom hotelu imao seks sa eskort devojkama Helen Vud (23) i Dženifer Tompson (21) 2010. godine.

Izvor: 24sata.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.