HAOS U ČAČKU: Tuča juniora Zvezde i Partizana!

0

Finalna utakmica završnog turnira juniorske košarkaške lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana prekinuta je danas u Čačku zbog tuče igrača oba tima.

Susret je prekinut u drugoj četvrtini pri vođstvu Partizana sa 23:22 nakon prekršaja igrača crno-belih Vasilija Pušice nad Petrom Skoknićem. Usledila je opšta tuča na parketu, a posle pravog haosa i kazni crveno-beli su ostali sa samo četiri igrača sa kojima je trebalo da odigraju nastavak utakmice.

Trener juniora Crvene zvezde Slobodan Klipa odlučio je da povuče ekipu sa terena, a sudije su nakon toga sačekale predviđeno vreme da se crveno-beli vrate na parket i kada se to nije dogodilo proglasile su tim Partizana za pobednika.

Publika u Čačku je tako, umesto kosarke, videla nove nemile scene u sudaru “večitih” rivala, ovog puta u juniorskoj konkurenciji. Neželjeni skandal je, bez sumnje, usledio po “ugledu” na seniorske sastave pošto među igračima i funkcionerima Crvene zvezde i Partizana već duže vreme “tinjaju” nesuglasice na ivici ozbiljnog incidenta.

U utakmici za treće mesto na završnom turniru u Čačku Mega Vizura je pobedila domaći Borac sa 84:68.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.