Pet prirodnih recepata do vitke linije

0

Ako posustajete sa voljom u borbi za top- formu savetujemo vam da usmerite paznju na sledećih pet prirodnih recepata do vitke linije, jer možda, vam baš neki od njih budu od pomoći.

Osobama koje imaju problem sa punijom figurom već su odavno dosadili bezbrojni saveti po časopisima o brzom i lakom načinu da se oslobode viška kilograma. Nutricionisti i fitnes instruktori uporno ponavljaju da samo kombinacijom fizičkih aktivnosti i zdravog režima ishrane možemo doći do lepo oblikovane linije i zdravog organizma.

1. Puno smeha:

Naučno je dokazano da smeh troši kalorije. Ako se smejete od srca 10, 15 minuta dnevno, za nedelju dana sagorećete 280 kalorija.

2. Akupunkturne tačke za mršavljenje:
Osobe koje jednom nedeljno odlaze na akupunkturu, za tri meseca izgubiće dodatnih 4,5 kilograma. Uz “bockanje” određenih tačaka na telu, lakše ćete kontrolisati apetit.

3. Cimet ubrzava metabolizam:
Svakog jutra popijte šolju jogurta sa pola kašičice cimeta. Cimet podstiče metabolizam, a samo pola kašičice dnevno dovoljno je da “sagori” dodatni kilogram mesečno.

4.Sok od šargarepe sagoreva višak kilograma:
Istraživanja su pokazala da čaša soka od šargarepe dnevno pomaže da izgubite oko dva kilograma za 12 nedelja. Ako se pitate kako je to moguće, odgovor leži u visokom sadržaju vlakana i hranljivih materija koje pomažu u sagorevanju sala.

5.Zeleni čaj pročišćava organizam:
Konzumirajte zeleni čaj, jer ovaj napitak podstiče sagorevanje masti i ubrzava metabolizam za 20 procenata. Ipak, nemojte preterivati jer preterana upotreba ovog čaja, na primer 8- 10 šoljica dnevno, može dovesti do nezeljenih dejstava usled prisustva kofeina.
D.M.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.