Kraljevo: Zatrpan u bunaru već 24h!

Nesreća se dogodila juče oko 15 časova, kada je D. N. iz Cvetaka, sela blizu Miločaja, čistio bunar, rekla je Nikolić.

Tom prilikom pri izvođenju radova obrušila se zemlja i kamenje i čovek je ostao zatrpan u bunaru, istakla je Nikolić, dodajući da su nadležni organi reagovali na vreme i da je još juče na lice mesta došla patrola policije.

Obavešteno je i Odeljenje za vanredne situacije, koje je preduzelo mere da se zemlja rasčisti, za šta je potrebna i odgovarajuća mehanizacija, a angažovani su i rudari, objasnila je Nikolić.

Na licu mestu iznošenje kamenja i zemlje pomažu rudari Ibarskih rudnika Baljevac, Odeljenje za vanredne situacije, vatrogasci - spasioci, pripadnici Policijske uprave Kraljevo i radnici sa mehanizacijom iz preduzeća Gradina, navela je Nikolić.

Međutim, ekipe još nisu došle do čoveka koji se već skoro 24 sata nalazi pod zemljom i kako se pretpostavlja, na dnu bunara, uprkos tome što se radilo i juče i tokom protekle noći i danas, istakla je Nikolić.

Prema njenim rečima, okno bunara je potpuno zatrpano i sve se izbacuje ručno, zbog čega se taj posao odvija sporo, jer se uz pomoć kibli zemlja odlaže u kamione.

Bunar je dubok 21 metar, a još dva metra je duboka voda. Ekipe se trenutno nalaze na 11. metru, rekla je Nikolić i dodala da se očekuje da bi ovi radovi mogli da se završe tek sutra.

Izvor: Tanjug/B92

Pogledajte još