Moje 3: Ulazak u finale prvi cilj, želimo da svi budu ponosni na nas (VIDEO)

Na konferenciji za novinare pred odlazak u Malme na izbor Pesme Evrovizije, gde će nastupati u prvoj grupi polufinalnog takmičenja 14. maja, članica grupe "Moje 3" Nevena rekla je da će na predstojećem takmičenju imati dozu pozitivne treme.

"Ulazak u finale takmičenja bio bi najveći uspeh za početak, da zemlju predstavimo na pravi način i da svi budu ponosni na nas tih tri minuta kada budemo na sceni", rekla je Nevena.

Mirna je rekla da se trio spremao za Pesmu Evrovizije dugo i veoma dobro, a Sara je dodala da su u pripremi mnogo radile na glumi i da će njihov nastup u Malmeu biti drugačiji nego na takmičenju Beovizija.

Autor kompozicije "Ljubav je svuda" Saša Milošević Mare
rekao je da ne misli da je muzika pravo polje za takmičenje, ali da će "Moje 3" i celokupan tim nastojati da naprave što bolji rezultat i da Srbiju predstave u što boljem svetlu.

"Ne razmišljam o konkurenciji i čuo sam svega dve pesme"
, rekao je Milošević.

On je dodao da etno varijante u muzici donose uspeh, ali da je pesma Srbije u evropskom maniru, kao što je i omladina u Srbiji evropska, a ujedno je i u skladu sa tim mladim godinama.

Šef tima Srbije koji predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije Dragan Ilić
rekao je da su predstavnice Srbije izabrane na najdemokratskiji način glasovima publike i da su vredno pripremale svoj nastup, od momenta izbora do odlaska u Švedsku.

On je podsetio da je Srbija do sada imala odličan uspeh na takmičenjima za Pesmu evrovizije, sa osvojenim prvim, drugim, trećim i šestim mestom, kao i redovnim učešćem u finalu izbora.

"Svetske i pevačke velesile ne mogu time da se podiče. To je njihov zadatak: da uđu u finale, a posle sve je moguće", rekao je Ilić o dosadašnjem uspehu Srbije i predstojećem nastupu grupe "Moje 3".

Zamenik direktora Kancelarije Vlade Srbije za dijasporu i saradnju sa Srbima u regionu Rastko Janković pozvao je Srbe iz rasejanja da podrže nastup grupe "Moje 3" i poželeo predstavnicama Srbije sreću na takmičenju.

On je članicama grupe "Moje 3" Neveni, Mirni i Sari predao zastavu Srbije.

U njihovoj pratnji biće prateći vokali Ksenija Milošević, Dunja Vujadinović i Jelena Mitić, a pored zvanične verzije pesme "Ljubav je svuda", Milošević je pripremio nekoliko verzija uz tekstove na srpskom i engleskom jeziku, kao i instrumental u kome dominira violina.

Prve polufinalne večeri takmičenja "Moje 3" pevaće pod rednim brojem 16.


(Izvor: Beta)

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.